Ynt: Yönetim kadrosu Yeşeren :)
T tetri bici Guest 17 Ağu 2009 #165 Ynt: Yönetim kadrosu Yeşeren Hadeka Ruşen Tefekkür Arkadaşlar yeni görevinizi ALLAH'ü teala daim etsin inş ALLAH
Ynt: Yönetim kadrosu Yeşeren Hadeka Ruşen Tefekkür Arkadaşlar yeni görevinizi ALLAH'ü teala daim etsin inş ALLAH
|Ⓢєччαh| MiM Yönetici Admin Tema üyesi 18 Ağu 2009 #167 Ynt: Yönetim kadrosu Yara Benim, Serdengecti ve TakeOne genel moderatör olarak yazılmışlardır... kendilerine hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim.
Ynt: Yönetim kadrosu Yara Benim, Serdengecti ve TakeOne genel moderatör olarak yazılmışlardır... kendilerine hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim.
M Mercan Guest 18 Ağu 2009 #168 Ynt: Yönetim kadrosu Yara Benim, Serdengecti ve TakeOne Görevleriniz hayrlı olsun arkadaşlar
D DAMRAM Guest 18 Ağu 2009 #171 Ynt: Yönetim kadrosu TakeOne , Serdengecti ve Yara Benim Görevleriniz hayrlı olsun canlar
B Bevadih Guest 19 Ağu 2009 #172 Ynt: Yönetim kadrosu Yara Benim, Serdengecti ve TakeOne ne güzel olmuş... sevindim...hayırlı oln ve kolay gelsin..
Ynt: Yönetim kadrosu Yara Benim, Serdengecti ve TakeOne ne güzel olmuş... sevindim...hayırlı oln ve kolay gelsin..
Y Yara ßenim Guest 19 Ağu 2009 #173 Ynt: Yönetim kadrosu Allah cc razı olsun inşAllah layık oluruz görevimize dua ile
T ...Tefekkür... Hüznüm yüreðime dokunan dûamýn sûkûtudur... 19 Ağu 2009 #174 Ynt: Yönetim kadrosu Yara Benim, Serdengecti ve TakeOne Hayırlı olsun Arkadaşlar..... RABBİM , yolunuzu açık etsin.....
Ynt: Yönetim kadrosu Yara Benim, Serdengecti ve TakeOne Hayırlı olsun Arkadaşlar..... RABBİM , yolunuzu açık etsin.....
? ,,, Guest 20 Ağu 2009 #177 Ynt: Yönetim kadrosu Yeni yetki alan çiçeği burnunda Yöneticilerimize hayırlı olsun dileklerimi sunar,yeni görevlerinde başarılar dilerim
Ynt: Yönetim kadrosu Yeni yetki alan çiçeği burnunda Yöneticilerimize hayırlı olsun dileklerimi sunar,yeni görevlerinde başarılar dilerim
S serdengecti Guest 21 Ağu 2009 #178 Ynt: Yönetim kadrosu hepinize teşekkür ederim. ama şey... görev mi almış olduk? görevimiz ne? tehlike mi?
Ynt: Yönetim kadrosu hepinize teşekkür ederim. ama şey... görev mi almış olduk? görevimiz ne? tehlike mi?
|Ⓢєччαh| MiM Yönetici Admin Tema üyesi 21 Ağu 2009 #179 Ynt: Yönetim kadrosu serdengecti' Alıntı: görevimiz ne? Genişletmek için tıkla ... cümle fasikan, faciran ve vehhabi takımlarını püskürtmek! kaleyi korumak... serdengecti' Alıntı: tehlike mi? Genişletmek için tıkla ... hı hı... hem de çok! en iyi silahları kuşanmalısın... ilim, irfan, hikmet, takva ve azim... yolun açık olsun komando!!!
Ynt: Yönetim kadrosu serdengecti' Alıntı: görevimiz ne? Genişletmek için tıkla ... cümle fasikan, faciran ve vehhabi takımlarını püskürtmek! kaleyi korumak... serdengecti' Alıntı: tehlike mi? Genişletmek için tıkla ... hı hı... hem de çok! en iyi silahları kuşanmalısın... ilim, irfan, hikmet, takva ve azim... yolun açık olsun komando!!!