Ynt: Yönetim kadrosu
Selâmun aleykum,
Birkaç cümleyle görüş beyan etmeme müsaade buyurursunuz umarım.
Sitemizin yüzü estetik ve görsel açıdan fevkalade güzel ve sıcacık. Ama gelin görün ki, havalar buz kesiyor. Ne olduğunu anlamıyorum. Sahi biz bir devlet mi yönetiyoruz? Hiyerarşi jargonunun hükümferma olduğu zeminlere 'askeri kışla' derler. Orada, emrivakiler, tamimler, tüzükler havada uçuşur. Ama orası resmi, tüzel ve dikey bir yönetim anlayışının mucbir kılındığı devlet kurumu/kurumlarıdır.
Özel bir mesaj aldım bugün. İçinde 'mecburidir, zorunludur' emrivakilerinin yer aldığı gestapo tamimi gibi.
Sevgili kardeşlerim,
Bizler burada asgari ücrete talim eden maaşlı bir memur olmadığımız gibi, sadece rıza-i ilahi için birbirimize destek olan, hakkın, hukukun ve Rabbi Tealânın razı olacağı güzel şeyler yapabilmek amacıyla vazife deruhte eden gönüllü insanlarız.
Ama onurunu ve haysiyetini ayakta tutmayı bilen, sevgi saygı ve hürmete dayalı ortamlarda vazife deruhte etmeyi kabul etmiş gönüllüler.
Gelin, ne olur: Duyurularımızda, hitaplarımızda sevgi, saygı, nezaket ve zerafet'in nakış nakış, dantel dantel örüldüğü ifadeler, cümleler kurmaya çalışalım.
Unutmayalım, tevazu en büyük güç gösterisidir, en etkili yönetim manifestosudur ve gönülleri en etkin bir biçimde tahakküm altına alan yegâne bir fetih vasıtasıdır.
Sevgi ve muhabbetle...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
not: Bu yazdıklarımı fussilet kardeşimizin yazdıklarına nazire olarak yazmadım. Yönetici kadrosunda olan kardeşlerimizin münferit ve muhtelif tavır ve angajmanları münasebetiyle yazdım. Herhangi bir kişiyi, yazıyı kesinlikle kastetmiyor. Genel bir görüş beyanıdır. Böyle bilinmesini isterim. Sevgilerimle...