S
SimurG
Guest
Ynt: Sevdiğim Kadın AdLarı (gibi)
KaLdı 999
Aha 1 ..Bevadih' Alıntı:yessss![]()
KaLdı 999
Aha 1 ..Bevadih' Alıntı:yessss![]()
MiM' Alıntı:sevgili simurg, yanıldığını ve bu vesileylede üzülmemen için koydum noktayı...
ama fakir çok memnundur, senin yanıldığını görmüş olmaktan...[/color]
liprade' Alıntı:Bu tür ifadeleri okurken yorum yapmaya utanıyorum... :-[ Kuğular arasındaki kara, çirkin bir ördek gibi sırıtıveriyor orta yerde... :-[
EstağfuruLLah Liprade.. Senin yorumLarın da çok değerLi, bunu herkes biLiyor, görüyor.. Senin bu utanmışLığın biLe bize gurur verir!liprade' Alıntı:Bu tür ifadeleri okurken yorum yapmaya utanıyorum... :-[ Kuğular arasındaki kara, çirkin bir ördek gibi sırıtıveriyor orta yerde... :-[
ecevit...Bevadih' Alıntı:Bülent ecevitle Rahşan hanım ne güzel şeyler yapmışlar öyle..!
Her düşündüğünü, her istediğini yazamamak ne kadar kötü şey. İçim dolu, dolu. Boşalamıyorum. Kalbimin kanıyla kalbim boğulacak gibiSimurG' Alıntı:PİRAYE
bulutlar geciyor haberlerle yuklu agır
buruşuyor hala gelmeyen mektubun avucumda
yürek kirpiklerinin ucunda
benim bagirasim gelir
piraye piraye diye.
Nazim Hikmet
Evet, ben de gurur duyuyorum SimurG Hocam'la...Bevadih' Alıntı:Okuyorum sadece sizi :-\ Ve gurur duyuyorum sizlerle..![]()
Ben seninlede gurur duyuyorumBüşra' Alıntı:Evet, ben de gurur duyuyorum SimurG Hocam'la...Bevadih' Alıntı:Okuyorum sadece sizi :-\ Ve gurur duyuyorum sizlerle..![]()