Sülbiye Kebabı

  • Konbuyu başlatan *PINAR*
  • Başlangıç tarihi
P

*PINAR*

Guest


Malzemeler :

350 gr dana kuşbaşı
1 su bardağı haşlanmış nohut
50 gr margarin
10-15 adet arpacık soğan
8-10 diş sarımsak
1 çorba kaşığı salça
1 tatlı kaşığı kimyon
Tuz, karabiber
Kaynar su
Yapılışı :

Bir tencerede yağı eritin. Kuşbaşı etleri suyunu çekinceye kadar yağda kavurun. 1 su bardağı kaynar su ekleyip etler yumuşayıncaya kadar pişirin.
Arpacık soğanlar ve sarımsakları doğramadan ete ekleyin ve hafif pembeleşinceye kadar kavurun. Salça ve haşlanmış nohutu ekleyip karıştırın. Tuzu ve baharatları, malzemelerin üzerini geçecek kadar kaynar su ilave edin ve kısık ateşte 30 dk pişirin.
Piştikten sonra dereotu ile süsleyip servis yapın.
Afiyet bal şeker olsun.
 
[TB] Benzer konular Forum Tarih
T Et Yemekleri... 2 2K
T Et Yemekleri... 3 3K
A Yemek Tarifleri... 0 1K
R Et Yemekleri... 0 2K
R Et Yemekleri... 0 2K
R Et Yemekleri... 1 9K
P Et Yemekleri... 0 3K

[TB] Benzer konular

Üst