İbrahim Talıses Sevmeyi Dene ibrahim tatlıses sevmeyi dene
H hattab_18 Guest 14 Şub 2010 #2 Ynt: ibrahim tatlıses sevmeyi dene yaw bi muslumanın ne işi olur ıbrahim tatlısesle bence sehid serisini dinlemeyı denıyelım
Ynt: ibrahim tatlıses sevmeyi dene yaw bi muslumanın ne işi olur ıbrahim tatlısesle bence sehid serisini dinlemeyı denıyelım
fussilet Üye Yönetici 14 Şub 2010 #3 Ynt: ibrahim tatlıses sevmeyi dene bir müslüman güzel olan herşeyi dinler... ben öyle inanırım... senin dediğin ezgilerle büyüdüm merak etme... şimdi askerdeyim... biraz özgür bırak beni hattab
Ynt: ibrahim tatlıses sevmeyi dene bir müslüman güzel olan herşeyi dinler... ben öyle inanırım... senin dediğin ezgilerle büyüdüm merak etme... şimdi askerdeyim... biraz özgür bırak beni hattab
H hattab_18 Guest 14 Şub 2010 #6 Ynt: ibrahim tatlıses sevmeyi dene sen bılırsın akhı. nasıl kendını guzel hıssetmek ıstıosan ole yaşa.
Ynt: ibrahim tatlıses sevmeyi dene sen bılırsın akhı. nasıl kendını guzel hıssetmek ıstıosan ole yaşa.
fussilet Üye Yönetici 14 Şub 2010 #7 Ynt: ibrahim tatlıses sevmeyi dene bu şarkıda uygunsuz bir şey yok... olsaydı dinlemezdim zaten... anlayışın için teşekkürler...
Ynt: ibrahim tatlıses sevmeyi dene bu şarkıda uygunsuz bir şey yok... olsaydı dinlemezdim zaten... anlayışın için teşekkürler...
H hattab_18 Guest 14 Şub 2010 #8 Ynt: ibrahim tatlıses sevmeyi dene onemlı değil kardeşım selametle..!!! rabbım askerde yar ve yardımcın olur inşaallahurahaman.
Ynt: ibrahim tatlıses sevmeyi dene onemlı değil kardeşım selametle..!!! rabbım askerde yar ve yardımcın olur inşaallahurahaman.