Ã
lütfen saçmalamayalım.yeşeren' Alıntı:Çok anlamlı...Sivilcenin ampule benzetilmeside manidar doğrusu...
Çok güldüm bu ifadeye...yeşeren' Alıntı:Çok anlamlı...Sivilcenin ampule benzetilmeside manidar doğrusu...
serdengecti' Alıntı:lütfen saçmalamayalım.yeşeren' Alıntı:Çok anlamlı...Sivilcenin ampule benzetilmeside manidar doğrusu...
liprade' Alıntı:Çok güldüm bu ifadeye...yeşeren' Alıntı:Çok anlamlı...Sivilcenin ampule benzetilmeside manidar doğrusu...![]()
Manayı derinleştirdiniz... Bağlantınız enteresan...yeşeren' Alıntı:liprade' Alıntı:Çok güldüm bu ifadeye...yeşeren' Alıntı:Çok anlamlı...Sivilcenin ampule benzetilmeside manidar doğrusu...![]()
Güldüm derken ??
Manidar olan nedir ablacım? Böylesi cahilane iftirai laf koymalarla ancak ortamı gerersiniz, bundan da siz zararlı çıkarsınız! Bunu yetki babında bir tehtid olarak algılamayın kesinlikle. Söylemimde'ki kastım, kişiliğinize duyulan saygıyı zedelersiniz. Siyasi görüşünüz her ne olursa olsun, böylesi benzetmeler adice'dir.. haince'dir. Lütfen gerginlik oluşturacak böylesi siyasi konular da daha dikkatli olalım inşaALLAH..yeşeren' Alıntı:Çok anlamlı...Sivilcenin ampule benzetilmeside manidar doğrusu...
burda siz kelimesi yok.filistini şahsi kini sebebiyle laf sokmak için kullanan biri olmasaydı bu tartışma çıkmazdı.bize laf edeceğine o laf sokana laf et