K
KARANFÃL
Guest
Geçen yıl abimin tavsiyesiyle izlediğim bir filmdi.Nedensiz aklıma geldi sizinle paylaşmak istedim.
İran filmlerini hep sevmişimdir hele de böyle "Kaplumbağalar da Uçar" filmindeki gibi çocuklarla çekilenleri.
Bu filmde öyle, çok masum sıcacık bir film.Yüreğinizi okşayacak.
Tavsiyemdir...
Uluslararası Film Festivallerinde (Montreal - Singapour ve Newport gibi..) çok sayıda ödül kazanmış bir Film..
Beççahay-ı Asuman - Cennet'in Çocukları
İngilizce ismi; Children of Heaven
Majid Majidi (Mecid Mecidi) 'den - 1997
Tanıtımda "Küçücük bir sır.. Çok büyük serüven.." denmiş..
Evet; Ali kızkardeşi Zehra'nın ayakkabılarını kaybediyor.. ve ailesinin maddi durumu kötü olduğundan durum ebeveyne açılmıyor.. ve çocuklar plan yapıyorlar.. okula giderlerken Ali'nin ayakkabısı nöbetleşe giyeceklerdir.. ama planlarında başarılı olacaklar mı?
[/url]
İran filmlerini hep sevmişimdir hele de böyle "Kaplumbağalar da Uçar" filmindeki gibi çocuklarla çekilenleri.
Bu filmde öyle, çok masum sıcacık bir film.Yüreğinizi okşayacak.
Tavsiyemdir...
Uluslararası Film Festivallerinde (Montreal - Singapour ve Newport gibi..) çok sayıda ödül kazanmış bir Film..
Beççahay-ı Asuman - Cennet'in Çocukları
İngilizce ismi; Children of Heaven
Majid Majidi (Mecid Mecidi) 'den - 1997

Tanıtımda "Küçücük bir sır.. Çok büyük serüven.." denmiş..
Evet; Ali kızkardeşi Zehra'nın ayakkabılarını kaybediyor.. ve ailesinin maddi durumu kötü olduğundan durum ebeveyne açılmıyor.. ve çocuklar plan yapıyorlar.. okula giderlerken Ali'nin ayakkabısı nöbetleşe giyeceklerdir.. ama planlarında başarılı olacaklar mı?
[/url]
not: burada verilen linkte o filmle ilgili hiçbir bilgi yok. silinmiş daha doğrusu... bu vesileyle ilgili linki sildim. konuyu açan arkadaşım adına, bu konu için sitemizi ziyaret eden kıymetli kardeşlerimizden özür diliyorum.
MiM