S
senarist081
Guest
Hayvanlar Alemi-Bitkiler Alemi-Belgesel Videoları yeniden eklenip düzenlendi..Bilginize sunarım
DAMRAM' Alıntı:sevglı hasan can benım rüya tabırlerı bölümüm noldu acmayonmu hala beklıyorum senı ablam herkes topu sana attı![]()
evet bencede ablam tek baslık altında olsun ablamResulehasret' Alıntı:DAMRAM' Alıntı:sevglı hasan can benım rüya tabırlerı bölümüm noldu acmayonmu hala beklıyorum senı ablam herkes topu sana attı![]()
Bana kimse konu hakkında söz etmedi ablacan, Ama mim hocanın söz verdiğini hatırlıyorum.
bende bu söze dayanarak uygun bir kategori bulup, hemen rüya tabirleri bölümünü açıyorum abla. Ama mesela ingilizce bölümdeki gibi her harfe bir bölüm olmasın bence ablacan, sade bir tane bölüm olsun, siz nedersiniz abla.
Estağfurullah Hasanım..Geçen günlerde Fussilet hoca ile olan sohbetimizde dile getirilmişti bu konu ona istinaden ben yeniden düzenleme gereği hissettim..No problemAma siz yine açılması yönünde karar verdiyseniz, bana söz düşmez, hayırlı olsun.
uygundur hasan can tamam gerısı benım ısım hade kolay gele banaResulehasret' Alıntı:Abla, Hayat kategorisin'de rüya tabirleri bölümünü açtım, eğer yerini beğenmediyseniz, sizin uygun gördüğünüz yere taşıyabilirim bölümü ablacan. hayırlı olsun inşaALLAH
Hay maşallah...Süpersin yahu ..Jetli gibi de hızlıDAMRAM' Alıntı:BİTTİ BİLE SONNNNNNNN