S senarist081 Guest 13 Haz 2009 #2 Ynt: Birazdan Barış Manço özel başlıyor....Manço severler radyo başına Barış Mançoyu bu akşam kimse dinlemek istemiyor anlaşılan
Ynt: Birazdan Barış Manço özel başlıyor....Manço severler radyo başına Barış Mançoyu bu akşam kimse dinlemek istemiyor anlaşılan
K KARANFÝL Guest 13 Haz 2009 #3 Ynt: Birazdan Barış Manço özel başlıyor....Manço severler radyo başına İstemezmiyim abi..Geliyorum şimdi
Ynt: Birazdan Barış Manço özel başlıyor....Manço severler radyo başına İstemezmiyim abi..Geliyorum şimdi
? ... Guest 19 Haz 2009 #4 Ynt: Birazdan Barış Manço özel başlıyor....Manço severler radyo başına Fussilet'de Barış Manço Özel başlıyor...Manço severleri bekliyorum...
Ynt: Birazdan Barış Manço özel başlıyor....Manço severler radyo başına Fussilet'de Barış Manço Özel başlıyor...Manço severleri bekliyorum...
M Mercan Guest 20 Haz 2009 #5 Ynt: Birazdan Barış Manço özel başlıyor....Manço severler radyo başına Bende çok severdim ama kaçırdığıma üzüldüm
Ynt: Birazdan Barış Manço özel başlıyor....Manço severler radyo başına Bende çok severdim ama kaçırdığıma üzüldüm
S sukut Guest 20 Haz 2009 #6 Ynt: Birazdan Barış Manço özel başlıyor....Manço severler radyo başına ben sevmiyorum adammı kalmadı sevecek
Ynt: Birazdan Barış Manço özel başlıyor....Manço severler radyo başına ben sevmiyorum adammı kalmadı sevecek