D DAMRAM Guest 7 Eyl 2009 #1 Bir saniyede hıçkırığınız kesilsin!!!! Bir saniyede vücut siniri uyararak hıçkırığınızı kesebilirsiniz. Aşağıda gördüğünüz resimde olduğu gibi iki elinizi hıçkırık anında sıkarsanız hıçkırığınız hemen kesilecek.......
Bir saniyede hıçkırığınız kesilsin!!!! Bir saniyede vücut siniri uyararak hıçkırığınızı kesebilirsiniz. Aşağıda gördüğünüz resimde olduğu gibi iki elinizi hıçkırık anında sıkarsanız hıçkırığınız hemen kesilecek.......
B beyaz_meleq Guest 7 Eyl 2009 #2 Ynt: Bir saniyede hıçkırığınız kesilsin!!!! denemeye değer teşekkürler
S serdengecti Guest 4 Eki 2009 #3 Ynt: Bir saniyede hıçkırığınız kesilsin!!!! ben denedim.siniri bazen bulamıyorum. ama bi kere işe yaradı.
Ynt: Bir saniyede hıçkırığınız kesilsin!!!! ben denedim.siniri bazen bulamıyorum. ama bi kere işe yaradı.
L liprade Üye 4 Eki 2009 #4 Ynt: Bir saniyede hıçkırığınız kesilsin!!!! Aklımıza gelirse deneriz inşallah... Teşekkür ederim/z Damram abla...
Ynt: Bir saniyede hıçkırığınız kesilsin!!!! Aklımıza gelirse deneriz inşallah... Teşekkür ederim/z Damram abla...
B Bevadih Guest 4 Eki 2009 #5 Ynt: Bir saniyede hıçkırığınız kesilsin!!!! Aklıma manimi türkü ne bilmem de Hıçkırık tuttu beni,Tuttu kuruttu beni...diye devam eden sözler geldi) aman kurumadan deneriz olur sa tabiki
Ynt: Bir saniyede hıçkırığınız kesilsin!!!! Aklıma manimi türkü ne bilmem de Hıçkırık tuttu beni,Tuttu kuruttu beni...diye devam eden sözler geldi) aman kurumadan deneriz olur sa tabiki