T
tetri bici
Guest
Bu yazıyı Fussilet Sildi
Bevadih' Alıntı:Yazı her kalbin isteceği türden ...
Amin amin de ;
Lakin çok zor bence...Böylesini beklerseniz daha çokkk müzmin bekar kalırsınız..![]()
bir üyenin mesajına verdiğiniz bu tepki hiç hoşuma gitmedi..eylulgokdemir' Alıntı:Can YÜCEL imzası ile yayınladığınız "BİR EŞİ OLMALI İNSANIN" isimli mensur yazı bana aittir. Gereken düzeltme yapılmadığı takdirde Afyonkarahisar barosu avukatlarından Ali SİNKAY tarafından hakkınızda suç duyurusunda bulunularak dava açılacaktır. Gerekli duyarlılığı göstereceğinize yürekten inanıyorum.
*Not: Eklemiş olduğunuz telefon numarası tarafımca silinmiştir.
Bu yazı dikkatimi çekmişti. Fussilet hocam niye silmiş diye baktım. Sonra uzun uzun araştırdım. Şiir gerçekten de Eylül GÖKDEMİR isimli Çeçen asıllı bir hanımefendiye aitmiş. İşin enteresan tarafı Youtube gibi birçok önemli yerlerde de Can YÜCEL adına kayıtlı. Beni oldukça şaşırtan bu durum sebebiyle saatlerimi alan bir uğraşı sonucu gerçeğe ulaşabildim. Hem Can YÜCEL'in hem de Eylül hanımın Antoloji sitesindeki bütün şiirlerini inceledim. Sonuçta bu şiiri kimin Can YÜCEL'e mal ettiğini bir türlü çözemedim ama sonuçta hakkı bunca mecrada gaspedilmiş bir hanımın feveranını da haksız bulmak değil diye düşündüm.Ynt: Bir eşi olmalı insanın...
bir üyenin mesajına verdiğiniz bu tepki hiç hoşuma gitmedi..
o yüzden sizin yazınız ise veya bir cümlesi dahi size ait ise o yazıyı bu siteden kaldırıyorum... bu siteye yakışmıyor...
Sayın hocam beni sinir eden şey üsluptu o zamanlar, şöyle yapmazsanız mahkemeye başvuracam, sanki şiirden gelir elde ediyor arkadaşlar da mahkemeye verecekBu yazı dikkatimi çekmişti. Fussilet hocam niye silmiş diye baktım. Sonra uzun uzun araştırdım. Şiir gerçekten de Eylül GÖKDEMİR isimli Çeçen asıllı bir hanımefendiye aitmiş. İşin enteresan tarafı Youtube gibi birçok önemli yerlerde de Can YÜCEL adına kayıtlı. Beni oldukça şaşırtan bu durum sebebiyle saatlerimi alan bir uğraşı sonucu gerçeğe ulaşabildim. Hem Can YÜCEL'in hem de Eylül hanımın Antoloji sitesindeki bütün şiirlerini inceledim. Sonuçta bu şiiri kimin Can YÜCEL'e mal ettiğini bir türlü çözemedim ama sonuçta hakkı bunca mecrada gaspedilmiş bir hanımın feveranını da haksız bulmak değil diye düşündüm.
Eylül hanım bu durumdan müşteki olduğu bir yerde tek bir şey istiyordu: "Bu şiir benimdir, şairinin ismini doğru olarak yazın, sizden başka birşey talep etmiyorum. Dilediğiniz yerde yayınlayın ama haksızlık etmeyin!"
Kıymetli Fussilet hocam, belki burada sert bir tepki vermiş olsa da bunu onca mecrada hakkı yenmiş bir hanımın feveranı olarak görmek lazım. Müsaadenizle bu güzel şiirini hakkını teslim etmek suretiyle yeniden yazmak istiyorum. Umarım bizi mazur görürsün.![]()
Hocam üslup aslında Eylül hanımın kendine ait değil. Burada ve bir sürü yerlerde o yazıyı yazan Eylül hanımın avukatıymış. Onun adına yazmış bu yazıları.Sayın hocam beni sinir eden şey üsluptu o zamanlar, şöyle yapmazsanız mahkemeye başvuracam, sanki şiirden gelir elde ediyor arkadaşlar da mahkemeye verecek