anasayfada sanırım sorun bitti, sorun yaşayanlar varsa yazsın lütfen... test
fussilet Üye Yönetici 2 Eyl 2008 #1 anasayfada sanırım sorun bitti, sorun yaşayanlar varsa yazsın lütfen... test
|Ⓢєччαh| MiM Yönetici Admin Tema üyesi 2 Eyl 2008 #2 Ynt: anasayfa sorunu ben de resimler sol tarafta çıkıyor hocam...
fussilet Üye Yönetici 2 Eyl 2008 #4 Ynt: anasayfa sorunu MiM' Alıntı: ben de resimler sol tarafta çıkıyor hocam... Genişletmek için tıkla ... hocam msn ye gelebilir misiniz acaba ?
Ynt: anasayfa sorunu MiM' Alıntı: ben de resimler sol tarafta çıkıyor hocam... Genişletmek için tıkla ... hocam msn ye gelebilir misiniz acaba ?
S samimi Guest 2 Eyl 2008 #5 Ynt: anasayfa sorunu s.a sorun bitmis hamdolsun bana fondaki ses biraz bozuk geliyor, sadece bana galiba
Ynt: anasayfa sorunu s.a sorun bitmis hamdolsun bana fondaki ses biraz bozuk geliyor, sadece bana galiba
S samimi Guest 3 Eyl 2008 #6 Ynt: anasayfa sorunu ses de duzgun simdi bendeymis sorun flash player 10 kullanıyorum ondan oluyor yalniz menu degismis , acaba ozel mesaj bolumu silindi mi?
Ynt: anasayfa sorunu ses de duzgun simdi bendeymis sorun flash player 10 kullanıyorum ondan oluyor yalniz menu degismis , acaba ozel mesaj bolumu silindi mi?