Ülsere, bağırsağa, zayıflamaya..

  • Konbuyu başlatan ,,,
  • Başlangıç tarihi
?

,,,

Guest
Üstelik zayıflatıyor ve selülitleri de yok ediyor. İşte o formül;

Uzmanlar, bitkisel yollarla, tıbbın dahi çare bulmakta zorlandığı kanser hastalığının vücutta yol açtığı tahribatların önüne geçilebileceğini, düzenli olarak faydalı bitkilerin tüketilmesi ile kansere yakalanma riskinin en aza indirilebileceğini belirtiyor.

Kozmik bilim uzmanı Prof. Dr. Ahmet Maranki, Anadolu’da yetişen lahananın kanseri önleme konusunda önemli bir bitki olduğunu belirtiyor.

İçerisinde bol miktarda potasyum, sodyum, kalsiyum, fosfor, magnezyum, demir, B, C, E ve U vitamini bulunur. Besin değeri çok yüksek olan bir sebzedir. Ortadaki beyaz ve gevrek yapraklarının çiğ olarak yenmesi çok faydalıdır.

ZAYIFLATIR

Zayıflama ve selülit giderme kürü olarak lahana kullanımı

Lahananın tabii, yeşilimsi ana yapraklarından 5 adet 2 avuç büyüklüğünde olanları, 1 litre suda yaklaşık 5-7 dakika haşlanır, bu su aç karına gün içerisinde tüketilir, 3 ay ( 3 hafta tamamlanınca 1 hafta ara verilip ardından 3 haftalık kür yine uygulanır. ) devam edilir.

ÜLSERE İYİ GELEN FORMÜL

Mide ülseri, reflü ve gaz oluşumunu engellemek için 2 yumruk büyüklüğünde patates ile beraber yarım kilo tabii lahana çiğden suyu sıkılır, her sabah aç karna 2 bardak yudum yudum içilir, 3 hafta devam edilir.

Yaşlanmayı önleyici ve kalp krizine karşı koruyan bir mineral kabul edilen selenyumun kaynağıdır.

Selenyumun ayrıca, sağlıklı görünüşlü bir cilt verdiğini ve erkeğin cinsel gücünü arttırdığıda bilinir.

KANSIZLIĞA ŞİFADIR

Bu şekilde lahana yemek, göğsü yumuşatır, öksürüğü söktürür. Sindirimi kolaydır. Lahana kanı temizler, bol alyuvar yapımını sağlar, bu nedenle kansızlığa şifadır.

Lahananın tabii hali ve yaprakları itibari ile mide ve bağırsak kanserlerine ve kemotrapi ve radyoterapiden sonra kür olarak kullanılması halinde bedende biriken toksinlerin atılmasına yardımcı olur. Lahana içindeki glucosinolate adı verilen etkin maddesini diğer sebzelerden daha çok barındırması sebebiyle kan dolaşımının düzenlenmesine yardımcı olmaktadır.

SES KISIKLIĞINI GİDERİR

Sarılık ve safra kesesi hastalıklarına iyi gelir. Bolca taze lahana yemek, ses kısıklığına iyi gelir.

Şeker ve romatizma hastalıkları için de çok faydalı olduğu bilinen lahana, bol arsenik, kükürt ve vitaminleri ile kanı temizleyip cildi güzelleştirir. Bol idrar söktürür, vücuttaki suyu ve zehirli maddeleri idrarla dışarıya atar.

Sadece lahana çeşitlerinde bulunan U vitamini, mide ve bağırsakların iç yüzeyini korur, oralardaki yaraların iyileşmesini sağlar.

BAĞIRSAK VE MİDE KANSERİNE İYİ GELİR

Bağırsak ve mide kanseri için lahana kullanımı


Mevsiminde, tabii ortamda yetiştirilmiş büyük yapraklı lahanaların haşlanarak kür halinde 3 hafta boyunca içilmesi, kürler arasında 1 hafta ara verilmesi önerilir.

Lahanalar hibrit tohumdan üretilmiş, düzgün yapılı ve ince yapraklı olmamalıdırlar.
 
Üst