G GöNüLBaÃý Guest 4 Eki 2009 #849 Ynt: ÇocuK Kalbine hüzün dokunan çocuğun, Fotoğrafı bile, ıstırap figürlerin istilasına uğrar. Onu tasvir elbette her kalem erbabının haddine değildir..
Ynt: ÇocuK Kalbine hüzün dokunan çocuğun, Fotoğrafı bile, ıstırap figürlerin istilasına uğrar. Onu tasvir elbette her kalem erbabının haddine değildir..
L liprade Üye 4 Eki 2009 #850 Ynt: ÇocuK GöNüLBaĞı' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... İşte budur Fenerin 14 Aralık 1999'daki 6-0'lık hezimetinin resmedilişi... Mim hocam sakın ola bana kızmayasınız... Ben de eski bir Fenerliyim...
Ynt: ÇocuK GöNüLBaĞı' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... İşte budur Fenerin 14 Aralık 1999'daki 6-0'lık hezimetinin resmedilişi... Mim hocam sakın ola bana kızmayasınız... Ben de eski bir Fenerliyim...
B Bevadih Guest 4 Eki 2009 #853 Ynt: ÇocuK GöNüLBaĞı' Alıntı: Bekliyorum ..... Genişletmek için tıkla ... Bende....
B Bevadih Guest 11 Eki 2009 #859 Ynt: ÇocuK Katkılar için teşekkürler Gönülbağı...Çok güzel bebekler....çocuklar...