Bakara / 267. Ayet
يَٓا اَيُّهَا الَّذ۪ينَ اٰمَنُٓوا اَنْفِقُوا مِنْ طَيِّبَاتِ مَا كَسَبْتُمْ وَمِمَّٓا اَخْرَجْنَا لَكُمْ مِنَ الْاَرْضِۖ وَلَا تَيَمَّمُوا الْخَب۪يثَ مِنْهُ تُنْفِقُونَ وَلَسْتُمْ بِاٰخِذ۪يهِ اِلَّٓا اَنْ تُغْمِضُوا ف۪يهِۜ وَاعْلَمُٓوا اَنَّ اللّٰهَ غَنِيٌّ حَم۪يدٌ

Ey iman edenler! Çalýþýp ürettiðiniz mallarýn ve sizin için yerden çýkardýðýmýz ürünlerin iyi, temiz ve helâl olanýndan Allah yolunda harcayýn. Size verildiðinde gözünüzü yummadan alamayacaðýnýz kötü þeyleri, iyilik yapacaðým diye baþkasýna vermeye kalkýþmayýn. Þunu bilin ki, Allah'ýn hiçbir þeye ihtiyacý yoktur; O her türlü övgüye lâyýktýr.

KUR'AN TERİMLERİ KELİME SÖZLÜÐÜ

Başlatan MiM, Aralık 31, 2008, 07:21:23 ÖÖ

« önceki - sonraki »

MiM

Rabbime şükürler olsun. uzun süredir, hep noksanlığını hissettiğim, böyle bir sitede mutlaka bulunmalı dediğim çok önemli bir başvuru kaynağını sitemize kazandırdığım için çok mutluyum. umarım kıymetli kardeşlerimin azami istifade edebilecekleri önemli bir işlev görür. Böylesi güzel bir hizmeti bizlere müyesser kıldığı için Rabbime sonsuz şükürlerimi, hamd-ü senalarımı arz ediyorum.

Bana öyle bir resim çiz ki... Gözlerim açýkken deðil, kapatýnca göreyim!

Tarýk Emre

Allah sizden razı olsun değerli hocam..inşallah bu emekleriniz ahirette şefatci olarak karşınıza çıkar..

HAdeKa

ayyy bu çok iyi olmuş buraya sık sık bakacağımı düsünüyorum tam benlik bi de lugat olsa çok iyi olurmuş ;)

MiM

Alıntı yapılan: Tarık Emre - Haziran 24, 2009, 08:24:35 ÖS
ALLAH sizden razı olsun değerli hocam..inşALLAH bu emekleriniz ahirette şefatci olarak karşınıza çıkar..

eyvallah sevgili tarık, bu konuyu buraya kazandırabilmek için çok uğraşmış ve emek vermiştim. duanızla karşılığını aldığıma inanıyorum. Rabbim sizden de razı olsun abim.

MiM

Alıntı yapılan: HAdeKa - Haziran 24, 2009, 10:41:48 ÖS
ayyy bu çok iyi olmuş buraya sık sık bakacağımı düsünüyorum tam benlik bi de lugat olsa çok iyi olurmuş ;)

sağol hadekacım, faydalı olabildiysek ne mutlu. lugate gelince o iş bizi aşar ablacım. ama internet üzerinde bulabileceğini umuyorum.

HAdeKa