Nisâ / 22. Ayet
وَلَا تَنْكِحُوا مَا نَكَحَ اٰبَٓاؤُ۬كُمْ مِنَ النِّسَٓاءِ اِلَّا مَا قَدْ سَلَفَۜ اِنَّهُ كَانَ فَاحِشَةً وَمَقْتًاۜ وَسَٓاءَ سَب۪يلًا۟

Geçmiþte olanlar bir yana, babalarýnýzýn nikâhladýðý kadýnlarla evlenmeyin. Þüphesiz bu, çok çirkin bir hayâsýzlýk, Allah'ýn gazabýný celbeden bir günah ve pek iðrenç bir yoldur!

Burs, Kredi ve Yurt Başvuruları Başladı...

Başlatan liprade, Ağustos 12, 2009, 01:49:38 ÖS

« önceki - sonraki »

liprade

Burs, kredi ve yurt başvuruları başladı

Üniversiteye yerleşmeye hak kazanan öğrenciler için burs, öğrenim ve katkı kredisi ile yurt başvuruları bugün başladı.   

Başvurular, Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun (YURTKUR) ''http://www.kyk.gov.tr'' internet adresinden yapabilecek.

Yurtlarda barınma hakkı kazanan adaylar, 31 Ağustos-11 Eylül 2009 tarihleri arasında kayıt yaptırabilecek. Yurtlar 23 Eylül 2009 tarihinde hizmete açılacak.

AA

"Cehalet hýyar olmuþ gidiyor son sürat/  Enkaz-ý beþer koþuyor elde tuzluk alýk surat"

liprade

Yurt, burs ve kredi başvuruları yarın başlıyor

Üniversiteye yerleşmeye hak kazanan öğrenciler için yurt, burs, öğrenim ve katkı kredisi başvuruları yarın başlıyor. Başvurular hangi adrese nasıl yapılacak?   

2009-2010 eğitim-öğretim yılında üniversitelere kayıt yaptıracak öğrenciler, Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumunun (YURTKUR), yurtlarında barınmak veya burs ile öğrenim ve katkı kredisi almak için başvurabilecek. Başvurular yarın saat 14.00'den itibaren kurumun http://www.kyk.gov.tr adresli internet sitesinden yapılabilecek.

Başvuru süresi 25 Ağustos Salı günü saat 14.00'de sona erecek. Yurt başvuru sonuçları 30 Ağustos Pazar günü açıklanacak.

Yurt kayıtları 31 Ağustos-11 Eylül tarihleri arasında yapılacak.

AA

"Cehalet hýyar olmuþ gidiyor son sürat/  Enkaz-ý beþer koþuyor elde tuzluk alýk surat"

liprade

Yurt, burs ve kredi başvuruları başladı

Üniversiteye yerleşmeye hak kazanan öğrenciler için yurt, burs, öğrenim ve katkı kredisi başvuruları saat 14.00'den itibaren yapılabilecek.   

2009-2010 eğitim-öğretim yılında üniversitelere kayıt yaptıracak öğrenciler, Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumunun (YURTKUR), yurtlarında barınmak veya burs ile öğrenim ve katkı kredisi almak için başvurabilecek. Başvurular bugün saat 14.00'den itibaren kurumun ''http://www.kyk.gov.tr'' adresli internet sitesinden iletilebilecek.

Başvuru süresi 25 Ağustos Salı günü saat 14.00'de sona erecek. Yurt başvuru sonuçları 30 Ağustos Pazar günü açıklanacak.

Yurt kayıtları 31 Ağustos-11 Eylül tarihleri arasında yapılacak.

liprade

Yurt, burs, kredi başvurularında son tarih

Üniversiteye yerleşmeye hak kazanan öğrenciler için yurt, burs, öğrenim ve katkı kredisi başvuruları 25 Ağustos Salı günü sona erecek.   

2009-2010 eğitim-öğretim yılında üniversitelere kayıt yaptıracak öğrenciler, Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumunun (YURTKUR) yurtlarında barınmak veya burs ile öğrenim ve katkı kredisi almak için başvurabilecek. Başvurular, 25 Ağustos Salı günü saat 14.00'e kadar kadar kurumun ''http://www.kyk.gov.tr'' adresli internet sitesinden iletilebilecek.

Yurt başvuru sonuçları 30 Ağustos Pazar günü açıklanacak. Yurt kayıtları ise 31 Ağustos-11 Eylül tarihleri arasında yapılacak ve yurtlar 23 Eylül Çarşamba günü hizmete açılacak.

AA

liprade

Yurt, burs ve kredi için yarın son gün

Üniversiteye yerleşmeye hak kazanan öğrenciler için yurt, burs, öğrenim ve katkı kredisi başvuruları yarın sona erecek.   

2009-2010 eğitim-öğretim yılında üniversitelere kayıt yaptıracak öğrenciler, Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumunun (YURTKUR) yurtlarında barınmak veya burs ile öğrenim ve katkı kredisi almak için başvurabilecek.

Başvurular, yarın saat 14.00'e kadar kadar kurumun ''http://www.kyk.gov.tr'' adresli internet sitesinden iletilebilecek.

Yurt başvuru sonuçları 30 Ağustos Pazar günü açıklanacak. Yurt kayıtları ise 31 Ağustos-11 Eylül tarihleri arasında yapılacak ve yurtlar 23 Eylül Çarşamba günü hizmete açılacak.

AA

liprade

Yurt, burs ve kredi başvuruları başlıyor

Yüksek lisans, doktora, ön kayıt ve özel yetenek sınavı ile yükseköğretim programlarına girmeye hak kazanan öğrenciler, yurt, burs, öğrenim ve katkı kredisi başvuruları başlıyor.    

Yurt, burs, öğrenim ve katkı kredisi başvuruları başlıyor.

Yüksek lisans, doktora, ön kayıt ve özel yetenek sınavı ile yükseköğretim programlarına girmeye hak kazanan öğrenciler, yurt, burs, öğrenim ve katkı kredisi başvurularını 23 Eylül Çarşamba gününden itibaren yapabilecek.

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, yurt, burs, öğrenim ve katkı kredisi başvuruları, ''www.kyk.gov.tr'' internet adresi üzerinden 23 Eylül-4 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilebilecek.

Star

liprade

Yurt-Kur'dan kredi burs başvruları için ek süre

Burs ve kredi için başvuran, ancak belgelerini zamanında teslim etmeyen öğrenciler için bugünden itibaren 26 Marta kadar ek süre tanındı.

YURTKUR'dan yapılan açıklamada, 2009-2010 eğitim-öğretim döneminde burs ve krediye müracaat eden, ancak taahhüt senetlerini zamanında tanzim ve tasdik ettiremeyen öğrenciler için bugünden itibaren 26 Mart 2010'a kadar ek süre verildiği belirtildi.

Açıklamada, taahhüt senetlerini noterde tanzim ve tasdik ettirerek YURTKUR'a teslim etmeleri halinde bu öğrencilerin burs veya öğrenim kredilerinin 9 Nisan 2010'da ödeneceği bildirildi.

AA

liprade

Yurt, burs, öğrenim ve katkı kredisi başvuruları başlıyor

Halen bir yüksek öğretim kurumuna devam eden ara sınıf öğrencilerinin yurt, burs, öğrenim ve katkı kredisi başvuruları 26 Temmuz-13 Ağustos 2010 tarihleri arasında alınacak.

YURTKUR Genel Müdürü Hasan Albayrak yaptığı yazılı açıklamada, 2010-2011 öğretim yılında kurum yurtlarında barınmak, burs, öğrenim ve katkı kredisi almak için başvuru esaslarının belirlendiğini bildirdi.

Buna göre, halen bir yüksek öğretim kurumuna devam eden önlisans, lisans ve yüksek lisans öğrencilerinin başvuruları 26 Temmuz-13 Ağustos 2010 tarihleri arasında, yüksek lisans, doktora, ön kayıt ve özel yetenek sınavı ile yüksek öğretim programına girecek öğrencilerin başvuruları ise 20 Eylül-1 Ekim 2010 tarihleri arasında YURTKUR'un 'www.kyk.gov.tr' internet adresinden yapılacak.

Kurum yurtlarında barınmakta iken yüksek öğretim kurumunun süresi içinde bitirememiş artık yıl öğrencilerinin yurt başvuruları, 13-24 Eylül 2010 tarihleri arasında 2009-2010 öğretim yılında barındıkları yurt müdürlüklerinde alınacak.

Asıl listeden yurda girmeye hak kazanan öğrencilerin kayıtları 31 Ağustos-17 Eylül 2010 tarihleri arasında yapılacak ve yurtlar 13 Eylül 2010'de hizmete açılacak.

Yedek listeden yurda girmeye hak kazanan öğrencilerin kesin kayıtlar 20 Eylül 2010 tarihinden itibaren başlayacak, bundan sonraki her Pazartesi günü ilan edilecek olan yedek listedeki öğrencilere 5'er gün kayıt süresi tanınacak. Yedek listeler bölge müdürlüğünün bulunduğu illerde bölge müdürlüğünce, bölge müdürlüklerinin olmadığı il/ilçelerde ise yurt müdürlüklerince ilan edilecek.

İlk defa bir yüksek öğretim kurumuna girecek olan öğrencilerden kurum yurtlarında barınmak, burs, öğrenim ve katkı kredisi almak isteyenlerin müracaatları ÖSYM tarafından sonuçların açıklandığı tarihten itibaren kurumun internet adresinden yapılacak.

liprade

Ara sınıflar için yurt, burs, kredi başvuruları sona eriyor

Halen bir yüksek öğretim kurumuna devam eden ara sınıf öğrencilerinin yurt, burs, öğrenim ve katkı kredisi için 26 Temmuzda başlayan başvuruları, yarın sona erecek.

Bir yüksek öğretim kurumunda okuyan önlisans, lisans ve yüksek lisans öğrencileri başvurularını YURTKUR'un www.kyk.gov.tr adresli internet sitesinden yapabilecekler.

Yüksek lisans, doktora, ön kayıt ve özel yetenek sınavı ile yüksek öğretim programına girecek öğrencilerin başvuruları ise 20 Eylül-1 Ekim 2010 tarihleri arasında yine aynı internet sitesinden gerçekleştirebilecekler.

Kurum yurtlarında barındığı sırada yüksek öğretim kurumunun süresi içinde bitirememiş ''artık yıl öğrencilerinin'' yurt başvuruları, 13-24 Eylül 2010 tarihleri arasında 2009-2010 öğretim yılında barındıkları yurt müdürlüklerinde alınacak.

Asıl listeden yurda girmeye hak kazanan öğrencilerin kayıtları 31 Ağustos-17 Eylül 2010 tarihleri arasında yapılacak ve yurtlar 13 Eylül 2010'de hizmete açılacak.

Yedek listeden yurda girmeye hak kazanan öğrencilerin kesin kayıtlar 20 Eylül 2010 tarihinden itibaren başlayacak, bundan sonraki her Pazartesi günü ilan edilecek olan yedek listedeki öğrencilere 5'er gün kayıt süresi tanınacak.

Yedek listeler bölge müdürlüğünün bulunduğu illerde bölge müdürlüğünce, bölge müdürlüklerinin olmadığı il/ilçelerde ise yurt müdürlüklerince ilan edilecek.

2010-2011 eğitim-öğretim yılında ilk defa bir yükseköğretim kurumuna yerleşen, yurt, burs, öğrenim ve katkı kredisi başvurusunda bulunacak öğrencilerin müracaatları, ÖSYM'nin üniversitelere yerleştirme sonuçları açıklandıktan sonra YURTKUR'un internet sitesinden yapılacak.

AA