Nisâ / 16. Ayet
وَالَّذَانِ يَأْتِيَانِهَا مِنْكُمْ فَاٰذُوهُمَاۚ فَاِنْ تَابَا وَاَصْلَحَا فَاَعْرِضُوا عَنْهُمَاۜ اِنَّ اللّٰهَ كَانَ تَوَّابًا رَح۪يمًا

Ýçinizden iki erkek fuhuþ yaparsa onlarý cezalandýrýn. Eðer tevbe eder, hallerini düzeltirlerse artýk onlara ceza vermekten vazgeçin. Çünkü Allah tevbeleri çokça kabul eden, çok çok merhamet edendir.

ilahi bir selam ile...

Başlatan makes, Mart 18, 2010, 01:07:07 ÖÖ

makes

YöNetiCi
62
Mart 18, 2010, 01:07:07 ÖÖ
Büyüklerin en büyüğü, sevgililerin üstün sevgilisi, gizliliklerin kaldırıcısı, örnek olmadan her şeyi keşif ve icad eden, her şekle benzemekten ezeli ve ebedi değişimden uzak ve münezzeh olan. Güzel söz ve sıfatlarla anılan, ezelden beri varlığı sabit ve belirli olan, kendi hikmet güç ve kudretiyle yükseklikleri var edip aşağı, süfli alemleri yayıp genişleten, hicap nurları arkasında varlığını gizleyen ve örten, varlığı, samadaniyyeti, bir tek olan azametli Allah -celle celalühü-ın adıyla sizleri selamlıyorum.

selamün aleyküm

Allah -celle celalühü-ın rahmeti bereketi selamı üzerinize olsun

Değerli fussilet.com sakinleri kardeşlerim..sizlerin önemli ve güzel paylaşımlarınızdan, islamdaki kardeşlik hukuku çerçevesinde yararlanacağımı ümit ediyorum...
Bu güzel siteyi kuran ve yaşatan sizlerden Allah -celle celalühü- razı olsun.

selam ve dua ile...
NÛR-U  MUHAMMEDÎ
Peygamberimiz salallahü aleyhi ve sellem'e salavat okumak için her hafta pazartesi günleri akþam 20:00 -8- de 15 dakika salavat okumalarýnda ayný saatte buluþuyoruz.
Sizleri de bizimle ayný gün ve ayný saatte salavat okumaya davet ediyoruz.
http://groups.google.de/group/nur-u-muhammedi

MiM

ADMiN
11,903
Mart 18, 2010, 08:00:22 ÖÖ
ve aleykumselam ve rahmetullahi ve berakatüh...

ne güzel bi geliş bu böyle... candan yürekten, bir müslümanın heybetiyle, vakarıyla...
hoşgeldin, sefalar, hoşluklar getirdin muhterem abim... hani bi söz vardı, "küheylan gelişinden bellidir" diye... çok hoşnut oldum, memnun ve mütelezziz oldum güzel kardeşim. aramıza, ailemize katılmanızdan onur duydum.

Bana öyle bir resim çiz ki... Gözlerim açýkken deðil, kapatýnca göreyim!

M@lcolm_x

Ziyaretçi
Mart 18, 2010, 08:20:33 ÖÖ
Hoş ve sefa ile geldiniz..

hattab_18

Ziyaretçi
Mart 18, 2010, 03:17:23 ÖS
we aleykum selam makes abem mukemmel bi girişler gelmışsın ınşaallah gelışme ve sonuç bolumu daha guzelolur temennısıyle hoşgeldın aramıza selametle.!!!

makes

YöNetiCi
62
Mart 19, 2010, 01:23:52 ÖÖ
Alıntı yapılan: MiM - Mart 18, 2010, 08:00:22 ÖÖ
ve aleykumselam ve rahmetullahi ve berakatüh...

ne güzel bi geliş bu böyle... candan yürekten, bir müslümanın heybetiyle, vakarıyla...
hoşgeldin, sefalar, hoşluklar getirdin muhterem abim... hani bi söz vardı, "küheylan gelişinden bellidir" diye... çok hoşnut oldum, memnun ve mütelezziz oldum güzel kardeşim. aramıza, ailemize katılmanızdan onur duydum.

selamün aleyküm

Kardeşim hoşbuldum..bu güzel karşılamanızdan dolayı Allah azze ve celle sizden ebeden razı olsun..Kardeşim asıl sizin gibi imanlı ve güzel insanların arasında olmaktan onore oldum.

selam ve dua ile...
NÛR-U  MUHAMMEDÎ
Peygamberimiz salallahü aleyhi ve sellem'e salavat okumak için her hafta pazartesi günleri akþam 20:00 -8- de 15 dakika salavat okumalarýnda ayný saatte buluþuyoruz.

Yara ßenim

Ziyaretçi
Mart 19, 2010, 11:37:49 ÖÖ
ve aleykum selam
ALLAH -celle celalühü-ın rahmeti bereketi selamı ümmeti Muhammed in üzerine olsun
hoşgeldiniz inşALlah hayırlı cumalar

makes

YöNetiCi
62
Mart 19, 2010, 10:57:03 ÖS
Alıntı yapılan: M@lcolm_x - Mart 18, 2010, 08:20:33 ÖÖ
Hoş ve sefa ile geldiniz..

hoşbuldum kardeşim Rabbim sizden razı olsun
NÛR-U  MUHAMMEDÎ

makes

YöNetiCi
62
Mart 19, 2010, 10:59:14 ÖS
Alıntı yapılan: hattab_18 - Mart 18, 2010, 03:17:23 ÖS
we aleykum selam makes abem mukemmel bi girişler gelmışsın ınşaALLAH gelışme ve sonuç bolumu daha guzelolur temennısıyle hoşgeldın aramıza selametle.!!!

hoşbuldum kardeşim Allah azze ve celle razı olsun
NÛR-U  MUHAMMEDÎ

makes

YöNetiCi
62
Mart 20, 2010, 12:19:26 ÖÖ
Alıntı yapılan: Yara ßenim - Mart 19, 2010, 11:37:49 ÖÖ
ve aleykum selam
ALLAH -celle celalühü-ın rahmeti bereketi selamı ümmeti Muhammed in üzerine olsun
hoşgeldiniz inşALLAH hayırlı cumalar

Ve Aleyküm Selam Hoşbuldum Allah azze ve celle
NÛR-U  MUHAMMEDÎ

liprade

ADMiN
8,616
Mart 20, 2010, 07:18:21 ÖS
Aleykum selam.

Hoş geldiniz makes.

"Cehalet hýyar olmuþ gidiyor son sürat/  Enkaz-ý beþer koþuyor elde tuzluk alýk surat"

SMF 2.1.4 © 2023, Simple Machines, TinyPortal 2.2.2 © 2005-2022
Sayfa 0.139 saniyede 26 sorgu ile oluşturuldu.
Lithium theme by Bloc © 2017