Mâide / 93. Ayet
لَيْسَ عَلَى الَّذ۪ينَ اٰمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ جُنَاحٌ ف۪يمَا طَعِمُٓوا اِذَا مَا اتَّقَوْا وَاٰمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ ثُمَّ اتَّقَوْا وَاٰمَنُوا ثُمَّ اتَّقَوْا وَاَحْسَنُواۜ وَاللّٰهُ يُحِبُّ الْمُحْسِن۪ينَ۟

Ýman edip sâlih amel iþleyenlere, artýk bundan böyle günahlardan sakýnýp imanda sebât ile sâlih amellere devam ettikleri, sonra takvâlarý ve imanlarý tam saðlamlaþýp kökleþtiði, sonra hem günahlardan sakýnýp hem de iyilik yapmaya çalýþtýklarý takdirde, haram olmadan önce yiyip içtiklerinden dolayý bir günah yoktur. Çünkü Allah, iyilik ve ihsân sahiplerini sever.

Sen Benim

Başlatan sýrr-ý nihan, Eylül 04, 2008, 07:22:04 ÖS

« önceki - sonraki »

Resulehasret

Sen benim yağmurum, sen benim güneşim
Sen beni sıcakta üşüten ateşim
Sen benim aşkım, sen benim sevdalım,
Sen beni  kışın ısıtan baharım

Sen benim yarim, sen benim düşüm
Sen beni, ağlatan gülüşüm
Sen benim yönüm, sen benim nurum
Sen beni, çağlatan sukut’um

Yazan : Resulehasret

Gülcan

Resulehasret eline yüreğine sağlık çok güzel olmus şiirleri seviyorum özellikle burdan bir arkadasın kendine ait bir şiir yazması bizlere payrasması daha çok hoşuma gidiyor

umitergun

Aşık adamın kalbinden dökülen nağmeler bunlar ellerine yüreğine  sağlık bende bir zamanlar yazıyordum kenarda köşelerde hala duruyor şiirlerim

Resulehasret

Hepinize çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun  şevk verdiniz mutlu ettiniz sağolun varolun, Ümit abicim sizin şiirleride bekliyoruz inşallah:)

samimi

ney sesi de cok harika olmus... :)

Resulehasret

Teşekkürler samimi hocam:) beğendiğinize çok sevindim.

HAdeKa

yeni bir yıldız doguyor :) ;)

AZERBAYCAN QIZI

ÞEİR QISA OLSA DA DÜNYALARA DEYER.ELE İLK CÜMLESİNDEN NASIL MÜKEMMEL BİR ESER OLDUÐU ANLAÞILIR.
ÇOX SAÐ OLUN.

Bevadih

O bizim asker şairimiz GüLnare...

Aynı senin gibi yüreğidekileri çok güzel ifade edip döker yüreğimize...

Ben okumamıştım bu şiirini vesile oldun,sağolasın......Çok hoş ,çok naifmiş..

tez zamanda sağ/salim dön inşallah asker..

sýrr-ý nihan

Can ablam benim ağlatacaksınız beni burada ve azerbaycan qızı sizede çok teşekkür ederim. Beğenmeniz çok mutlu etti. Allah ebeden razı olsun.

Bu arada, 31 ekimde 7 günlük dağıtım iznim olacak, o zaman siteden hiç çıkmayacağım ve burada yaşadığım bütün güzel anıları anlatacağım inşaallah. :) Sizleri çok seviyorum hepiniz Allaha emanet olun.

HAdeKa

Alıntı yapılan: sırr-ı nihan - Eylül 26, 2009, 01:23:13 ÖS
  Can ablam benim ağlatacaksınız beni burada ve azerbaycan qızı sizede çok teşekkür ederim. Beğenmeniz çok mutlu etti. ALLAH ebeden razı olsun.

beni görmesen de ismimi zikretmesen de olur kandaşım :) ;)

sýrr-ý nihan

Can kandaşım, inan ki fark edememişim. Yoksa asla kandaşıma teşekkür etmeden konuyu atlamazdım, affet.  Can kandaşım hep varolasın. :)

Bevadih

Bekleriz Hasan ...bir başlık açarsın "Askerin güncesi" dye ..hoş olur:)

Bende ağlarım bak ...sakın ağlama...! "zırlak moddayım" zaten sebebim olma:)