Gönderen Konu: Tarihin gölgesinde Türkiye'de Zaman  (Okunma sayısı 97 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Fussilet

• Webmaster
  • ADMiN
  • ÖzeL üye
Tarihin gölgesinde Türkiye'de Zaman
« : Nisan 09, 2012, 02:05:47 ÖÖ »

Mehmet Kuru, Burak Çan Eskişehir   -   09.04.2012

Dünyaca ünlü 25 fotoğrafçının katılımıyla gerçekleştirilen 'Türkiye'de Zaman/Time in Turkey' sergisi İstanbul, Ankara, İzmir ve Adana'nın ardından Eskişehir'deki fotoğrafseverlerle buluştu.

Frig Uygarlığı'na ait eserlerin bulunduğu Eti Arkeoloji Müzesi'nde açılan sergi, fotoğraf ile tarihi aynı mekanda buluşturmuş oldu. Zaman Gazetesi'nin 25'inci kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında hazırlanan serginin açılışına Eskişehir Valisi Dr. Kadir Koçdemir, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Zaman'dan Fotoğraf Editörü Selahattin Sevi, Haber Müdürü Fatih Uğur ve yazarımız Fikret Ertan ile çok sayıda konuk katıldı. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, serginin Türkiye'yi tanıtacak yeni bir hazine olduğunu belirtirken, Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir dünya çapında ses getirecek en yetkin sanatçıların eserlerinin Eskişehir'de sergilenmesine vesile olan projeyi anlamlı bulduğunu söyledi. Eskişehir'de açılan fotoğraf sergisinin kentin gelecek etkinlikleri için başlangıç olduğunu belirten AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca da bu tür programların artmasını temenni etti. Zaman Gazetesi Haber Müdürü Fatih Uğur ise kültür sanat adına yapılan bu faaliyetin Anadolu şehirlerine taşınarak bir ilki gerçekleştirdiğini dile getirdi. Sergide yer alan ünlü fotoğraf ustalarının eserleri, Hamamyolu Saatli Meydan, Porsuk Bulvarı Adalar mevkii, Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi ve İletişim Sanat Galerisi'nde 27 Nisan'a kadar ziyarete açık olacak.

: You are not allowed to view links. Register or Login
içimdeki tüm putları kırdım ve sana yöneldim Rabbim...
Bu gelişimi kabul et, beni benden al, beni sana bağışla...
-Fussilet-
Dili kahhar ile her dem gül-i handanımız vardır

Urfalı Abdi

Oruç nedir?, Orucu Bozan Haller ,  Ramazan Orucu...