Bakara / 267. Ayet
يَٓا اَيُّهَا الَّذ۪ينَ اٰمَنُٓوا اَنْفِقُوا مِنْ طَيِّبَاتِ مَا كَسَبْتُمْ وَمِمَّٓا اَخْرَجْنَا لَكُمْ مِنَ الْاَرْضِۖ وَلَا تَيَمَّمُوا الْخَب۪يثَ مِنْهُ تُنْفِقُونَ وَلَسْتُمْ بِاٰخِذ۪يهِ اِلَّٓا اَنْ تُغْمِضُوا ف۪يهِۜ وَاعْلَمُٓوا اَنَّ اللّٰهَ غَنِيٌّ حَم۪يدٌ

Ey iman edenler! Çalýþýp ürettiðiniz mallarýn ve sizin için yerden çýkardýðýmýz ürünlerin iyi, temiz ve helâl olanýndan Allah yolunda harcayýn. Size verildiðinde gözünüzü yummadan alamayacaðýnýz kötü þeyleri, iyilik yapacaðým diye baþkasýna vermeye kalkýþmayýn. Þunu bilin ki, Allah'ýn hiçbir þeye ihtiyacý yoktur; O her türlü övgüye lâyýktýr.

Database geri yükleme hatası

Başlatan zeynepnur, Kasım 06, 2009, 12:20:35 ÖÖ

zeynepnur

Ziyaretçi
Kasım 06, 2009, 12:20:35 ÖÖ
S.a. değerli arkadaşlar. Bir süre önce databaseim silindi elimde 3-4 ay öncesine ait yedek var. Fakat bunu geri yükleyemiyorum. Bir sürü hata veriyor. Bu konuda bilgisi olan varmı?

zeynepnur

Ziyaretçi
Kasım 06, 2009, 10:06:25 ÖS
Sanırım burda kimsenin databasele ilgilendiği falan yok. Neyse ben kendim hallettim Allah'a şükür. ayarlari_geri_yukle.php diye bir dosya buldum, bir çok programın yapamadığını o yaptı. Sitemin temasını da burdan bulmuştum. Hasan kardeşime bir kez daha teşekkür ediyorum. www.veladiyat.com

SMF 2.1.4 © 2023, Simple Machines, TinyPortal 2.2.2 © 2005-2022
Sayfa 0.114 saniyede 25 sorgu ile oluşturuldu.
Lithium theme by Bloc © 2017